RSS Feed!

About me

I am a business intelligence developer working at Bizware since August 2015. In this blog I will present code samples, primarilly in tsql but also findings in all other parts of the Microsoft BI-stack.


Disclaimer: All code should be considered as "as-is", i.e. badly tested and not working until extensive testing have been made by anyone reading the code. :)


Happy coding!

En intressant start

En inköpt domän senare står jag här och ser mig omkring i wordpress. Det är stort och jag har inte riktigt koll på allt, men så är det oftast när man kastar sig in i nya världar.

Som en sann (eller hjärntvättad) akademiker behöver jag skriva några ord om mitt syfte med bloggen. Det första syftet är nog egentligen att lära mig mer om webben och förstå wordpress bättre. Ett annat syfte är att självklart posta sånt som jag tycker är intressant som jag gärna vill dela med mig av, exempelvis youtube-klipp, myspace-artister, webbutvecklingstips och annat som faller mig i smaken.

Min blogg kommer inte att handla om vad jag gör privat i någon större utsträckning, mer än allmänna funderingar kring ekonomi, filosofi, psykologi m.m. Jag kommer heller inte att nämna personer som inte är publika (läs bloggar) om de inte själva säger att de vill bli nämnda. Jag är ingen Rocky.

I alla fall, jag hoppas att denna blogg kommer ge mig mer insikt i mitt egna strävande efter att bli bättre webbprogrammerare, och några skratt emellanåt i form av andra webbsajter för mina läsare.

By | 18. Jun 2009 | Allmänt, Annat, Webb | No Comments »

Leave a Reply