RSS Feed!

About me

I am a business intelligence developer working at Bizware since August 2015. In this blog I will present code samples, primarilly in tsql but also findings in all other parts of the Microsoft BI-stack.


Disclaimer: All code should be considered as "as-is", i.e. badly tested and not working until extensive testing have been made by anyone reading the code. :)


Happy coding!

Twitter-babbel

Ny forskning visar på att ca 80% av alla inlägg på Twitter handlar om användaren själv.

Det tar inte lång tid att skriva ett inlägg, men att bara skriva “nu äter jag en macka”, eller “fan va trist det är på jobbet” känns ganska.. b.

Det är ett underbart sätt att nå ut i världen, vilket gör det till ett kraftfullt vapen mot diktaturer, storbolag och allmänna fifflare kika gärna in detta blogginlägg. Detta skakade om El-giganten, som fick mycket dålig PR för detta.

Hursomhelst, vad tycker läsarna om? Vad vill dom ha? Att skriva att du ska till gymet (som du även skrev igår) kanske inte lockar så många nya followers.. Dags att tänka om?

Men men, jag reflekterade häromdagen på hur svårt det var att få tag i information för ett tiotal år sen. Du hade statlig tv, tråkiga nyhetsartiklar och ett bibliotek med ett uppslagsverk med inaktuella artiklar om livet i den Habsburgska landet.. Internet är det största demokratiprojekt som någonsin funnits, det är nog därför som de styrande är så rädda, för så fort det kommer ut på nätet går det inte att stoppa åtkomsten. Därför måste det regleras.

Tags: , , ,

By | 1. Oct 2009 | Allmänt, Politik, Twitter, Webb | No Comments »

Leave a Reply